Andrei Năstase, dependent de camerele video. Ministrul de interne a venit în faţa presei, a tăcut aproape ŞAPTE minute şi a plecat (VIDEO)

Embed:

Ministrul de interne Andrei Năstase se pare că vrea cu tot dinadinsul să apără cât mai des în fața presei, chiar dacă nu are de spus nimic. Astăzi, Năstase a fost surprins alături de şefa sa, Maia Sandu și Ministrul justiției Olesea Stamate la o conferință de presă organizată după şedinţa de Guvern.

Liderul PPDA a ieşit alături de ele, a stat, le-a ascultat şi nu a scos niciun cuvânt. În timp ce jurnaliștii adresau întrebări premierului, Năstase a încercat să intervină, dar a fost oprit.

Nu este pentru prima dată când Năstase se comportă ca a cincia roată de la căruță. Anterior, la o conferință de presă organizată la Ministerul Justiţiei, chiar dacă în invitaţia  expediată către mass-media nu a fost inclus şi numele lui Andrei Năstase, acesta a venit la eveniment şi s-a aşezat la un colţ de masă. 

CITEȘTE ȘI: Năstase, a cincea roată de la căruţă? A venit la conferinţa primelor persoane în stat şi a fost aşezat la colţul mesei (VIDEO)

Lasă un comentariu