Andrei Năstase, de negăsit. După înfrângerea de duminică, politicianul evită să iasă la presă

Embed:

Perdantul la şefia Primăriei Chişinău, Andrei Năstase, evită să dea ochii cu presa, după înfrângerea de ieri. Liderul partidului Platforma Demnitate şi Adevăr nu a apărut, deocamdată, în faţa camerelor de luat vederi.

Mai mult, acesta evită să răspundă la telefon. Contracandidatul său Ion Ceban, care a acumulat cele mai multe voturi în Capitală, a declarat că l-a telefonat, însă Năstase nu a răspuns la apel. 

Membrul PPDA, Alexandru Slusari, nu a răspuns la apelurile noastre, pentru a ne spune unde este colegul său.

Şi Daniela Belic, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, unde Năstase a fost şef, până a degreva din funcţie pe perioada campaniei electorale, a fost de negăsit la telefon.

Între timp, pe saitul Platformei Demnitate şi Adevăr a fost anunţat că marţi, la ora 09:00, liderul formaţiunii politice, Andrei Năsase va susţine o conferinţă de presă. Evenimentul va avea loc la sediul partidului din centrul Chişinăului.

Potrivit datelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale, Andrei Năstase a acumulat 47.61 la sută dintre voturile votanţilor sau cu 4.78 de puncte procentuale mai puţin decât contracandidatul său, socialistul, Ion Ceban.

 

 

loading...

Lasă un comentariu