Andrei Năstase a interzis accesul unui jurnalist la conferințele organizate de către poliţie

Embed:
Ministrul de interne Andrei Năstase, care anterior a fost declarat de mai multe ONG-uri inamicul presei, a interzis accesul unui jurnalist la conferințele organizate de către poliţie. S-a întâmplat astăzi după ce Năstase s-a arătat deranjat de întrebările incomode puse de către reprezentanții mass media.

Incidentul a avut loc azi la sediul IGP, acolo unde presa a fost invitată la un briefing. Nu este pentru prima dată când Năstase îl atacă pe Vadim Ungureanu. Spre exemplu, în timpul unei întruni de la Cimişlia de acum câţiva ani, Andrei Năstase nu l-a lăsat să intre în casa de cultură.

Ministrul de interne, Andrei Năstase a fost enervat pe jurnalişti chiar de la începutul evenimentului.

Năstase a fost deranjat şi atunci când
şeful adjunct al Inspectoratului Naţional de Investigaţie, a spus că este gata să răspundă la întrebările jurnaliştilor.

Mai mult, şeful ministerului de interne a criticat dur poliţiştii care colaborează cu mass media.

"Unii indivizi care mai poartă uniforma de poliţist au scurs informaţii. Noi ştim cine sunt acei indivizi şi vă asigur că vor fi luate măsurile cele mai drastice. Le declar război vârcolacilor din interiorul Ministerului de Interne şi al structurilor subordonate", a spus ministrul de interne Andrei Năstase,

Năstase nu l-a lăsat să vorbească pe cumătrul său, Gheorghe Balan, şeful interimar al IGP şi a răspuns în locul său atunci când jurnaliştii au cerut explicaţii de ce poliţia a oferit detalii, dar şi atunci vagi, abia a doua zi seara despre jaful de la Moldovagroindbank.

"Timpul, modul, conţinutul şi forma comunicatelor emise de Ministerul Afacerilor Interne şi ale Inspectoratului General de Poliţie sunt decise de aceste structuri", a spus ministrul de interne Andrei Năstase,

În schimb, Năstase împreună cu cumătrul său au comunicat pe parcursul conferinţei prin bileţele.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu