Andrei Năstase a folosit, din nou, un limbaj obscen şi a fost agresiv cu echipa PUBLIKA TV

Embed:

Andrei Năstase, finul penalului fugar Victor Ţopa şi politicianul inclus în lista inamicilor presei, a recidivat. În timpul protestului împotriva blocului politic "ACUM" din faţa Guvernului, liderul PPDA a intimidat reporterul Publika TV Oxana Bodnar şi, aşa cum obişnuieşte, a folosit un limbaj obscen.

 

-Aceste lucruri nu vor fi date la Publika WC, TV. Nu vor fi date la Publika TV. - Iarăşi, domnule Năstase, vă permiteţi să agresaţi presa, de ce?"


Ulterior, Năstase nu se mai putea controla."- Nu vă pare rău că Dumneavoastră permanent ofensaţi Publika TV? Nu vreţi să cereţi scuze pentru faptul că ofensaţi jurnalişti incomozi? - De ce nu răspundeţi la nicio întrebare? - Jos mafia!"Liderul PPDA categoric a refuzat să răspundă la întrebările reporterului Publika TV."- Domnule Năstase... - Până acum a răspuns la întrebare. - El nu a răspuns la nicio întrebare. - Vreţi să cereţi scuze pentru faptul că aţi ofensat Publika TV? - Eu nu vorbesc. - Sunteţi un deputat, de ce nu faceţi nimic pe linia parlamentară ca să soluţionaţi aceste probleme? - Hoţii! Hoţii! Hoţii!"Totuşi, Năstase a acceptat să răspundă la întrebările Jurnal TV, care aparţine naşului său, oligarhul penal Victor Ţopa. În timpul discuţiilor cu echipa Jurnal TV, liderul PPDA a acuzat pe nedrept Publika TV că ar fi difuzat informaţii false."Nu ascultaţi ce vă spune la Publika TV, la Canal 2, la Canal 3. Atunci când eram la Bucureşti, spuneau care sunt la Moscova. -(reporter PTV) - Noi nu am spus că Dumneavoastră aţi fost la Moscova, de ce minţiţi?", a declarat Andrei Năstase, liderul PPDA.În timpul filmărilor, fratele lui Andrei Năstase, Vasile, a încercat să dea indicaţii echipei Publika TV ce să filmeze în timpul protestului."- Filmaţi! - Dumneavoastră nu trebuie să-mi daţi indicaţii. Chemaţi-i pe jurnaliştii de la Jurnal TV, de la Jurnal TV chemaţi."Nu este prima dată când Andrei Năstase agresează presa. În februarie, în cadrul unei conferinţe de presă, Năstase l-a intimidat şi bruscat pe editorul-şef Prime TV, Ana Butnariuc. În octombrie 2017, marioneta penalilor fugari Victor şi Viorel Ţopa, a intimidat reporterul Publika TV, Oxana Bodnar, şi a încercat s-o scoată forțat din sala de conferințe, pentru că jurnaliștii voiau să filmeze prompterul de pe care fruntașii PPDA citeau discursul în fața presei.

Şi reporterii altor instituţii media au fost intimidaţi la conferințele de presă ale Maiei Sandu şi ale lui Andrei Năstase. Astfel, în iunie 2018, finul penalului Victor Ţopa a atacat dur jurnaliştii de la Moldova 1, publicația Ziarul Național și portalul privesc.eu pentru că nu i-ar fi plăcut modul în care aceştia îi reflectă activitatea.

Publika TV rămâne în opoziţie totală faţă de Andrei Năstase pe care îl considerăm inamicul nr.1 al postului nostru de televiziune. Şi va rămâne aşa până când îşi va prezenta public scuze.

Lasă un comentariu