Andrei Năstase a DEZVĂLUIT MOTIVUL pentru care nu-şi aduce familia în Moldova

Nu-şi poate proteja familia, dar ce să mai spunem de cetăţenii ţării. În contextul în care Andrei Năstase este ministru degrevat al Afacerilor Interne, declară că nu-şi aduce familia în ţară pentru că nu se simte în siguranţă în Republica Moldova. Declaraţia a fost făcută de candidatul pentru funcţia de primar al Capitalei în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune. 

"Am explicat, nu este totul bine în ţara noastră. Unul dintre copii este ultimul an de şcoală, nu pot să îl aduc aici, nu pot să-i distrug posibilitatea de a ajunge la o şcoală. Îmi doresc cât mai repede să fie aproape de mine, dar nu ne simţim în siguranţă aici, mai planează un pericol asupra mea. Când am ajuns la MAI mi-au sugerat să-mi iau pază. Eu nu mă simt în siguranţă şi nu aş vrea să-mi expun şi familia", a subliniat Andrei Năstase.

Diaspora îl învinuiește și îl întreabă pe liderul PPDA, Andrei Năstase, de ce cheamă moldovenii acasă dacă el nu se simte în siguranță cu familia în Moldova.

"Dar ce să mai zică omul de rând? De ce mai chemi diaspora acasă dacă e așa periculos?", despre aceasta a scris Iurie Cojocaru, Founder, Manager la Asociația Diasporală PROPATRIA, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, soția și cei trei copii ai lui Andrei Năstase locuiesc în Germania de mai mulți ani. În declarația de avere pentru anul 2018, Năstase a indicat că trăiește din indeminzațiile copiilor și salariul soției.

Citeşte şi: Andrei Năstase SE BÂLBÂIE când este întrebat dacă îşi va aduce familia în Moldova

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu