Andrei Năstase a comentat acuzaţiile pe care Vladimir Cebotari i le-a adus în plenul Parlamentului

"Îl asigur pe numitul Cebotari Vladimir că în Republica Moldova de acum încolo îi vor fi respectate şi îi sunt respectate toate drepturile prevăzute de Constituţie şi de cadrul normativ al ţării. Iar insinuările pe care le face nu-i fac faţă. Când faci asemenea afirmaţii trebuie să vii şi cu nişte probe". Aşa a comentat Andrei Năstase, liderul PPDA, acuzaţiile care i-au fost aduse de la tribuna Parlamentului.

Democratul Vladimir Cebotari a declarat că procurorul Robu a intentat dosar penal pe numele său la indicaţia ministrului de interne. Mai mult decât atât, Cebotari spune că ştie din surse sigure, că Năstase şi-a obligat subalternii să-i verifice viaţa din ultimii 10 ani.

În opinia lui Cebotari, acest lucru se întâmplă deoarece Andrei Năstase se teme de o concurenţă sănătoasă în campania electorală. 

CITEŞTE ŞI: IMUNITATEA DEPUTATULUI VLADIMIR CEBOTARI, RIDICATĂ (VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că nu este pentru prima dată când Ministrul de interne Andrei Năstase e acuzat că dictează agenda lui Robu. Mai mult decât atât, presa a scris despre relaţiile de rudenie dintre Năstase şi Robu. 

CITEŞTE ŞI: Promovarea cumetrilor în alianţa PSRM-ACUM continuă. ZdG spune că noul procuror general are legături cu Andrei Năstase

Lasă un comentariu