Andrei Năstase a certat o jurnalistă ProTV pentru că i-a pus o întrebare care l-a deranjat. A apucat-o de mână și... (VIDEO)

Embed:

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de Maia Sandu, Președinta PAS, și Andrei Năstase, Președintele Platformei DA, primarul ales Andrei Năstase a certat o jurnalistă ProTV în momentul în care a fost întrebat despre agresarea tinerilor cântăreţi ambulanţi, de culoare, de către protestatarii din faţa Primăriei Chişinău. Ulterior, acesta a apucat-o de mână și i-a spus că nu trebuia să pună întrebarea.

"Eu am răspuns la această întrebare", a spus Andrei Năstase. 

De asemenea, Năstase i-a mai spus jurnalistei de la ProTV că nu i se pare normal ca așa gen de întrebări să fie puse din partea postului de televiziune ProTV, ci mai degrabă din partea PRIME-ului.

"Eu înțeleg preocuparea PRIME-ului, chiar o înțeleg, dar Pro-TV-ul nu-l înțeleg", a spus primarul ales, Andrei Năstase.

CITEȘTE ȘI: Cetăţeni de culoare, agresaţi de protestatarii lui Năstase în centrul Capitalei. Artiştii ambulanţi voiau doar să cânte (VIDEO)

Amintim că membrii unei trupe de artiști ambulanți au fost îmbrânciți și loviți cu picioarele de simpatizanții lui Andrei Năstase, din fața primăriei Chişinău. Incidentul s-a produs în preajma sediului Poștei Moldovei  și a fost filmat de trecători.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu