Andrei Nastase a ajuns în lista INAMICILOR PRESEI după ce a atacat JURNALIŞTII

Liderul PPDA, finul de cununie a fugarului Ţopa, Andrei Nastase, a ajuns pe panoul "Inamicii presei", instalat în faţa sediului Parlamentului de Ziua Mondială a Libertăţii Presei.

Jurnaliştii, care l-au inclus pe Nastase în această listă, au motivat prin faptul că politicianul a atacat jurnaliştii de la postul de televiziune PRIME TV:

La 12 februarie, în timpul unei conferinţe de presă susţinută de reprezentanţii blocului electoral "ACUM Platforma DA şi PAS", Andrei Nastase a luat de pe pupitru microfonul Prime TV, iar editorul-şef al acestei instituţii, Ana Butnariuc, a fost acuzată de membrii Blocului că ar adresa întrebări "cu tupeu" şi că ar fi venit să "distrugă" conferinţa.

CITEŞTE ŞI: Prime TV a făcut o adresare către misiunile străine. Jurnaliştii, alarmaţi de intimidările PAS şi PPDA

Nu este pentru prima dată, când reprezentanţii instituţiilor media sunt agresaţi la evenimentele organizate de PAS şi PPDA. În vara anului 2018, jurnalista Publika TV Oxana Bodnar a fost îmbrâncită şi lovită în timpul unei acţiuni electorale organizată de către cele două formaţiuni. Iar în octombrie 2017, Nastase a intimidat echipa Publika TV şi a încercat s-o scoată forțat din sala de conferințe, pentru că jurnaliștii intenționau să filmeze prompterul de pe care fruntaşii PPDA au citit textul în fața presei.

CITEŞTE ŞI: Andrei Năstase a intimidat echipa PUBLIKA TV şi a încercat să scoată reporterul din sala de conferinţe (VIDEO)

Şi reporterii altor instituţii media au fost intimidaţi la conferinţele de presă ale Maiei Sandu şi Andrei Năstase. Astfel, în iunie 2018, finul penalului Ţopa a atacat dur jurnaliştii de la Moldova 1, pentru că nu i-ar fi plăcut în ce mod aceştia îi reflectă activitatea.

 


Lasă un comentariu