Andrei Galbur: Guvernul Filip este ultima șansă pentru viitorul european al țării noastre

Embed:

Guvernul Filip este ultima șansă pentru viitorul european al țării noastre. Afirmația îi aparține ministrului de Externe, Andrei Galbur, și a fost făcută într-un interviu pentru publicația internațională euractiv.com

Șeful diplomației moldovenești susține că țara are un drum bine definit alături de partenerii europeni, pe care-l parcurge cu pași siguri.

Ministrul de Externe a mai adăugat că Guvernul înțelege că e nevoie de stabilitate și că trebuie să recâștige încrederea poporului, diminuată semnificativ în ultimii ani.

Galbur a mai subliniat că se depun eforturi pentru a restabili încrederea în justiție, se fac reforme în sectorul financiar-bancar și s-a intensificat combaterea corupției.

Ministrul s-a referit și la relațiile Moldovei cu Rusia, precizând că acestea sunt constructive.

Șeful diplomației de la Chișinău a mai menționat că recent au avut loc o întâlnire bilaterală între premierii celor două țări.

Astăzi, ministrul de Externe, Andrei Galbur, se va întâlni cu omologul său rus, Serghei Lavrov, la Soci, unde va participa la reuniunea ministerială de cooperare la Marea Neagră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu