Andrei Galbur a avut o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe din România

Ministrul afacerilor externe Teodor Meleșcanu a avut o discuție telefonică cu viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur.

Pe lângă urările de An Nou cu succese în relația bilaterală România – Republica Moldova, cei doi miniştri au convenit ca în perioada următoare să aibă loc o întâlnire de lucru care să evalueze stadiul și perspectivele relațiilor bilaterale în toate domeniile: politic, economic, cultural etc.

Ministrul român a discutat cu omologul din Republica Moldova posibilitatea organizării, la data de 6 martie 2017, cu ocazia reuniunii CAE de la Bruxelles, a unei reuniuni a Grupului pentru Acţiunea Europeană a Republicii Moldova (GAERM), care să analizeze evoluțiile privind parcursul european al Republicii Moldova. 

Şeful diplomaţiei române l-a asigurat pe ministrul din Republica Moldova că relațiile bilaterale și sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova se vor regăsi, și în viitor, printre prioritățile de prim rang ale Guvernului României.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu