Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor după luni întregi de chin. Ce a pățit Zâna Surprizelor

Andreea Marin s-a confruntat cu o durere la umăr, care i-a adus o grămadă de neplăceri. Vedeta a ajuns la medic după luni de așteptare, în care a sperat că problema se va rezolva de la sine.

Andreea Marin a ajuns pe mâinile unor specialiști în recuperare medicală, după ce a constatat că întâmpină dificultăți în folosirea mâinii drepte.

"O durere de umăr. La început am spus că m-o fi tras curentul, cum obișnuim noi să spunem. Unii medici în ziua de astăzi spun că nici nu există o așa poveste cu curentul, care te afectează, ci că ai făcut cu siguranță o mișcare greșită, ceea ce s-a întâmplat și în cazul meu", ne-a mărturisit ea.

Problema ei de sănătate s-a ivit după executarea unor exerciții fizice. Adeptă a unui stil de viață sănătos, Andreea Marrin nu concepe viața fără mișcare, scrie Libertatea.ro.

"Fac sport destul de mult. Uneori mă grăbesc și asta nu e bine, pentru că nu am făcut încălzirea așa cum se cuvine. Pe moment nu am simțit vreo mare durere, dar în timp am observat că nu mai pot nici să bag mâna în haină, deci nu pot duce mâna mai mult decât atât în spate, am nevoie de ajutor ca să mă îmbrac pur și simplu. Nu pot ridica lucruri grele, până la urmă e mâna dreaptă, de care ai atâta nevoie", a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Deși a sperat că problemele cu care se confruntă se vor rezolva în timp, de fapt acestea au fost resimțite din ce în ce mai puternic. "Cert este că în felul acesta am ajuns la specialiști, după luni de zile în care am crezut că o să treacă de la sine, lucru care nu s-a întâmplat. Deci acum urc de 10 ori pe zi dealul de lângă casa mea cu bicicleta, pentru că doar asta pot să fac cum se cuvine și nu sportul pe care îl făceam înainte. E deranjant, firește" a recunoscut ea

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu