Andre Villas-Boas a abandonat Dakar-ul în etapa a patra

Embed:
Aventura lui Andre Villas-Boas în Raliul Dakar nu a durat mult. Fostul antrenor al formaţiilor FC Porto, Chelsea Londra şi Tottenham Hotspur a abandonat competiţia în etapa a patra.

Aflat la debutul său în raliu, Villas-Boas nu s-a descurcat pe dunele din apropierea portului peruvian San Juan de Marcona, suferind dureri lombare şi având şi a avut nevoie de intervenţia elicopterului pentru preluarea de pe traseu. Ulterior, medicii nu au constatat probleme medicale majore la pilotul portughez.

A abandonat întrecerea şi britanicul Sam Sunderland. Câştigătorul ediţiei precedente la clasa moto, a căzut într-o groapă, în deşertul peruan Ica, în timp ce căuta un punct de control.

Potrivit managerului echipei KTM, Alex Doringer, britanicul a mai mers încă cinci kilometri, înainte de a abandona din cauza durerilor la spate şi a faptului că nu îşi mai simţea picioarele.

Motociclistul a fost preluat şi transportat de un elicopter. Sunderland şi-a revenit, dar a fost trimis la un spital din Lima, pentru investigaţii.

Înaintea acestei etape, Sam Sunderland conducea în clasamentul general cu un avans de peste patru minute şi jumătate. El câştigase două dintre primele trei etape.

Francezul Sebastien Loeb s-a impus în etapa a patra la clasa auto, iar compatriotul său Adrien van Beveren a câştigat cursa la clasa moto.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu