Ancelotti vrea să-l aducă pe Ibrahimovic la Liverpool

Embed:

Zlatan Ibrahimovic nu duce lipsă de oferte după despărțirea sa de clubul american Los Angeles Galaxy! Fotbalistul suedez este dorit, bunăoară, și de proaspătul antrenor al lui Everton, italianul Carlo Ancelotti.

La prima sa conferinţă de presă, tehnicianul italian a declarat că vrea să-l aducă pe atacantul scandinav la Liverpool, însă nu a menţionat în ce calitate. Când a zis că "nu pentru a juca", a stârnit hohote de râs.

"Nu cunosc ce planuri are. Să-l sun pe el şi să-l întreb dacă vrea să vină la Liverpool, însă să nu joace", a menţionat Ancelotti.

Postul de antrenor la echipa engleză a devenit vacant la începutul lunii curente, după demiterea tehnicianului portughez Marco Silva. Interimatul a fost asigurat de Duncan Ferguson. La moment Everton se află pe locul 15 în clasament.

"Avem obiective pe termen lung. Vrem să ne facem o echipă competitivă pentru Premier League. Este o competiţie valoroasă. Aici joacă multe formaţii pur și simplu fantastice. Noi, toţii cei de la club trebuie să fim ambiţioşi", a declarat Carlo Ancelotti.

Ancelotti va debuta pe banca "caramelelor" pe 26 decembrie în partida de acasă cu FC Burnley, partida contând pentru etapa a 19-a din Premier League.

loading...

Lasă un comentariu