Ancelotti va menaja mai mulţi jucători pentru semifinala cu Bayern Munchen

Embed:

Câştigarea Ligii Campionilor este mai importantă decât titlul în Primera Division pentru antrenorul Realului, Carlo Ancelotti. Tehnicianul italian a anunţat că în partida cu Osasuna va menaja mai mulţi jucători pentru semifinala cu Bayern Munchen din Liga Campionilor.

Deşi Real Madrid mai luptă pentru titlu, Carlo Ancelotti a dat de înţeles că va odihni mai mulţi fotbalişti de bază în meciul cu Osasuna din Campionatul Spaniei, cu excepţia lui Cristiano Ronaldo.

"Cristiano s-a simţit bine după meciul cu Bayern. El s-a recuperat în totalitate. Cred că trebuie să joace în meciul cu Osasuna pentru a reveni la cea mai bună formă", a declarat Carlo Ancelotti.

Antrenorul italian a fost întrebat dacă este interesat de a prelua banca tehnică a lui Manchester United după demiterea lui David Moyes. Ancelotti a răspuns că mai are de câştigat trofee la Madrid şi nu are de gând să plece.

"Sunt foarte fericit aici. Mă simt norocos, pentru că sunt antrenor la cea mai bună echipă din lume. Respect foarte mult Manchester United şi am fost dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat cu David Moyes, dar locul meu, deocamdată, este la Madrid", a susţinut Carlo.

Real va juca împotriva formaţiei Osasuna sâmbătă seara, iar peste trei zile se va duela cu Bayern Munchen în Liga Campionilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu