Anatol Ţăranu: "În spatele lui Ciocoi stă Dodon cu toată politica pe care a formulat-o"

Embed:
Președintele Igor Dodon provoacă un conflict intern, prin intermediul ministruli de Externe, Aurel Ciocoi. Acesta conflict riscă să scindeze și mai mult societatea, a declarat analistul politic Anatol Țăranu, în cadrul unei emisiuni televizate.

"În spatele lui Ciocoi stă Dodon cu toată politica pe care a formulat-o. El scindează iremediabil societatea Republicii Moldova. Iar acum el aruncă vreascuri în acest rug al unei scindări a unei coliziuni, foarte serioase, existente în interiorul societăţii moldoveneşti. De fapt actuala guvernare în frunte cu domnul Dodon provoacă dacă doriţi un război intern în Republica Moldova", a spus analistul politic, Anatol Ţăranu.

Potrivit lui Anatol Ţăranu, misiunea lui Igor Dodon în Republica Moldova este de a menţine aprins acest focar de conflict.

"Dodon poate fi asemănat cu calificativul "preşedinte de război". Asta este funcţia şi misiunea lui Dodon. Oamenii care îl votează pe Dodon şi votează Partidul Socialiştilor, ei de fapt la urnele de vot aruncă buletinele de vot în favoarea unui potenţial război în Republica Moldova", a spus analistul politic, Anatol Ţăranu.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Carmena Lupei, nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile.
loading...

Lasă un comentariu