Anatol Guidea s-a întors în Moldova

Embed:

Anatol Guidea s-a întors în Moldova! Campionul bulgar de origine basarabeană a fost arbitru principal la campionatul naţional de lupte pentru cadeţi. Guidea reprezintă de zece ani Bulgaria pentru care a câştigat un titlu european şi a luat argintul la mondiale.

Anatol Guidea a revenit în Moldova pentru a fi arbitru principal la campionatul naţional de lupte libere de cadeţi.

Guidea a părăsit Moldova acum zece ani. El a obţinut pentru ţara noastră medalia de argint la campionatul mondial şi la campioantul european de cadeţi.

Anatol a rămas pe podium, nu a cedat pentru că spune el nu a acceptat să fie pe locul doi.

"Locul meu bine meritat să fiu primul. De aceea acest lucru poate a şi influenţat asupra deciziile mele pe parcurs când a fost făcut deja oferta din partea Bulgariei", afirmă Anatol Guidea.

Anatol Guidea a primit o ofertă din partea Bulgariei şi a ales să reprezinte această ţară pe arena internaţională. Luptătorul moldovean a reuşit să obţină pentru statul din sudul Europei performanţe importante. Guidea este multiplu campion al Bulgariei. În 2003 a devenit Campion European. De două ori a luat bronzul la europene şi o dată argintul, iar în 2007 a devenit vicecampion mondial la Baku.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu