Analist politic: Mark Tkaciuk este periculos şi are probleme psihice (VIDEO)

Embed:

Fostul ideolog al PCRM Mark Tkaciuk este periculos şi are probleme psihice. Cel puţin aşa susţine analistul politic Roman Mihăeş. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii Publika News în contextul în care unii comentatori politici susţin că în spatele unor acţiuni de protest ar sta fostul ideolog al PCRM Mark Tkaciuk

"Urmăresc declanşarea alegerilor anticipate. Au scopuri politice. Declaraţia domnului Andrei Andrievschi la faptul că Marc Tkaciuk a revenit de la Moscova cu anumite instrucţiuni din partea unor centre din afara ţării noastre, el fiind cunoscut ca un personaj radical, denotă că Tkaciuk este periculos, dumnealui având şi probleme psihice, psihologice. Dacă urmărim cariera lui politică observăm că întotdeauna chema la revoluţii, el nu este omul tehnologiilor paşnice. Tkaciuk vede viaţa politică ca un război în care sângele vărsat nu contează", a menţionat analistul politic.

Totodată, Roman Mihăeş declară că: "Presupunera domnului Andrievschi are la bază anumite informaţii. Tkaciuk este periculos, trebuie pus la evidenţă şi verificată atent starea sa psihologică, pentru că un aşa tip să nu arunce în masă şi să deturneze manifestaţiile paşnice în vărsări de sânge şi devastări de clădiri".

PUBLIKA.MD aminteşte că, astăzi, un grup de membri şi simpatizanţi ai PSRM au protestat astăzi faţă de majorarea tarifelor energiei electrice şi gazelor naturale. Unii comentatori politici susţin că în spatele acestor acţiuni de protest ar sta fostul ideolog al PCRM Mark Tkaciuk.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu