Ana Ursachi ADMITE că Veaceslav Platon este RAIDER şi o să-l ajute să-şi construiască apărarea

Embed:

Avocatul Ana Ursachi admite că Veaceslav Platon este raider, adică infractor care preia afaceri prin atacuri de tip raider. Asta chiar dacă ea apără interesele lui în dosarul de escrocherie şi spălare de bani în cazul Băncii de Economii.

Afirmaţia a fost făcută chiar de Ursachi în cadrul unei emisiuni televizate. Mai jos vedeţi dialogul dintre ea şi moderator: 

M.: - Cetăţeanul Ana Ursachi crede că aşa dosare precum cel al lui Platon poate fi începutul sfârşitului?
Ana Ursachi : - Da, de asta şi sunt alături de Platon. Asta este răspunsul.
M.: - Chiar dacă aceasta poate fi raider?
Ana Ursachi: - Da, chiar dacă poate fi raider, Ana Ursachi o să-l ajute ca să-şi construiască apărarea.

PUBLIKA.MD aminteşte că Veaceslav Platon este numit raiderul numărul unu din CSI, după ce numele lui a figurat în mai multe scandaluri financiare. În special, este vorba despre cea mai mare operațiune de spălare de bani din Europa de Est, în valoare de 20 de miliarde de dolari în care au fost implicate peste 90 de companii înregistrate în Federația Rusă.

În prezent, acesta este cercetat penal pentru  escrocherie şi spălări de bani  în proporţii deosebit de mari. Potrivit anchetei, el ar fi prejudiciat Banca de Economii cu un miliard de lei. Platon a fost extrădat din Ucraina, după ce autorităţile ţării noastre l-au dat în căutare internaţională. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu