Ana Tcaci: Lăsați cireșele și votați Chirtoacă! În caz contrar revine raket-ul

Partidul pentru Unirea Moldovei se adresează partidelor extraparlamentare și organizațiilor nonguvernamentale, ca în turul II de scrutin al alegerilor pentru municipiul Chișinău, să îl susțină pe Dorin Chirtoacă.

Formațiunea a emis o declarație prin care îi îndeamnă să voteze conștient pentru valorile democratice.

"Țara se află în pericol de a-și pierde vectorul democratic, indiferența pe 19 iunie poate duce la zero acțiunile întreprinse până acum pe calea democratică. În Chișinău există riscul revenirii la conducere a Partidului Comuniștilor. Astfel va revni și riscul fărădelegilor și pierderii business-ului, revenirea raket-ului", atenționează Ana Tcaci, liderul formațiunii.

Aceasta propune ca partidele mici să-l susțină în turul II de scrutin pe candidatul liberalilor la funcția de primar al municipiului, Dorin Chirtoacă.

"Partidul pentru Unirea Moldovei vă îndeamnă aici și acum, să lăsăm pe o oră trebuirile casnice, culesul cireșelor, distracțiile și să ne gândim la viitorul nostru, să votăm unanim pentru Dorin Chirtoacă, deoarece el este simbolul democrației naționale", a mai adăugat  Tcaci.

Menţionăm că în primul tur de scrutin al alagerilor locale generale desfășurt pe 5 iunie, Partidul pentru Unirea Moldovei a acumulat 0, 02% din voturi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu