AN DIFICIL PENTRU IGOR ARMAŞ. Fotbalistul s-a recuperat după accidentarea la genunchi

Embed:

Anul 2017 a fost cel mai dificil pentru fotbalistul echipei naţionalei a Republicii Moldova, Igor Armaş.

Fundaşul s-a recuperat 10 luni după accidentarea genunchiului suferită în timpul meciului cu Irlanda. S-a întâmplat în luna octombrie a anului 2016 în prima repriză a meciului dintre Moldova şi Irlanda în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

"Este foarte greu să stai în tribună şi să vezi cum echipa ta joacă, dar tu stai cu piciorul în gips şi eşti accidentat. Acestea sunt cele mai grele şi urâte senzaţii pentru un fotbalist", a spus fotbalistul echipei naţionale, Igor Armaș.

În iunie 2017 Armaş s-a despărţit de formaţia rusă Kuban Krasnodar pentru care a evoluat 7 ani şi jumătate.

"Desigur a fost foarte greu pentru că 7 ani şi jumătate am fost la Kuban. De acolo îmi este familia mea. Cine ştie? Poate e mai bine pentru a progresa să ieşi din zona de confort", a spus fotbalistul echipei naţionale, Igor Armaș.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani nu a plecat din Rusia şi a semnat pe un an cu Anji Mahacikala. După prima jumătate a sezonului, echipa sa este penultima clasată.

"O să vină jucători noi. Sper ca să creăm un colectiv. Jucătorii, care au rămas, au valoare. Adică, avem un colectiv bun. Sper din suflet că nu vom retrograda, doarece fanii din regiunea Daghestan foarte mult iubeşte fotbalul. Avem toate condiţiile pentru a rămâne în Premier Liga", a spus fotbalistul echipei naţionale, Igor Armaș.

Igor Armaş a disputat 9 meciuri pentru Anji Mahacikala şi a înscris un gol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu