AMOR CU SUBALTERNA: Ablyazov, filmat cum face sex cu Ludmila Kozlovska (VIDEO 18+)

Embed:

Controversatul oligarh din Kazahstan Mukhtar Ablyazov ar avea o legătură amoroasă cu președinta organizației Open Dialog Foundation, ucraineanca Ludmila Kozlovska.

Organizația face lobby la Consiliul Europei și în instituțiile UE în favoarea opoziției de la Chișinău. Fundația este finanțată de kazah, iar Kozlovska îi este avocat în procesele de judecată. Imaginile au fost încărcate pe Youtube de un utilizator care susţine că personajele din filmuleţ seamănă izbitor cu Ablyazov și Kozlovska.

Jurnaliștii unui portal de știri din Kazahstan au găsit filmulețul pe un site pentru adulți. Clipul era intitulat: "O ucraineancă frumoasă face sex cu șeful ei." Reporterii kazahi au cerut un comentariu de la Ablyazov pe pagina sa de Facebook, însă nu au primit răspuns. Ludmila Kozlovska susţine că acest video ca fiind o înscenare a serviciilor secrete din Ucraina și Kazahstan.

În același timp, soțul ei, Bartosz (BARTOȘ) Kramek, a declarat că în imaginile apărute pe internet nu este soția sa.

Amintim că anul trecut, publicația britanică Financial Times a scris că oligarhul kazah este într-o legătură strânsă cu liderul formațiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, și raiderul numărul unu în CSI, Veaceslav Platon.

Englezii au menționat că Fundația "Open Dialog" au sponsorizat călătoriile lui Andrei Năstase și ale Maiei Sandu la instituțiile europene și a oferit servicii de avocatură unor pretinși deținuți politici. Printre cei care sunt prezentaţi ca victime se numără Veaceslav Platon, Renato Usatîi sau liderul mișcării extremiste Antifa, Grigore Petrenco.

Mai mult, Maia Sandu și Andrei Năstase au fost surprinși alături de alte figuri publice de la Chișinău, printre care Natalia Morari, Alexandru Machedon sau avocata Ana Ursachi, participând la activități finanțate de fundația lui Ablyazov.

Presa a scris că acesta s-ar fi îmbogățit prin scheme raider şi spălare de bani și ar fi stat în spatele revoluției oranj din Ucraina. Mukhtar Ablyazov s-a aflat timp de trei ani în arest preventiv în Franța, fiind acuzat că a fraudat şase miliarde de dolari dintr-o bancă din țara sa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu