Americanul Nate Schmidt a fost suspendat 20 meciuri în Liga nord-americană de hochei. Care este motivul

Americanul Nate Schmidt, de la Las Vegas Golden Knights, a primit duminică o suspendare de 20 meciuri în Liga nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL), din cauza încălcării regulamentelor antidoping, scrie agerpres.ro.

Schmidt, 27 ani, va putea reveni pe gheaţă pe 18 noiembrie a indicat NHL, care nu a precizat natura substanţei identificate în eşantionul prelevat de la jucător.

Schmidt, care a marcat 5 goluri şi a dat 31 pase decisive în sezonul trecut, nu a înţeles de ce a fost suspendat: ''Am utilizat doar suplimentele furnizate de echipa mea şi am fost mereu atent cu ceea ce ingerez. Nu doar că nu am luat conştient o substanţă interzisă, dar nu aş fi putut obţine niciun avantaj din cauza cantităţii foarte mici găsite în organismul meu''.

Golden Knights susţine nevinovăţia jucătorului şi a estimează că substanţa interzisă a fost luată accidental, dar nu intenţionat.

În sezonul trecut din NHL, Golden Knights a furnizat o mare surpriză după ce s-a calificat în finala Cupei Stanley, în care a fost învinsă de Washington Capitals (1-4).
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu