Americanul John Isner, în locul lui Nadal, la Turneul Campionilor

Jucătorul american de tenis John Isner, nr. 10 mondial, va fi prezent la Turneul Campionilor care va avea loc la Londra între 11 şi 18 noiembrie, în locul spaniolului Rafael Nadal, ce a declarat forfait din cauza unei accidentări, srie agerpres.ro.

Isner beneficiază astfel de retragerea fostului lider mondial, aşa cum şi niponul Kei Nishikori va evolua în locul argentinianului Juan Martin del Potro, nr. 4 mondial, care a anunţat că va lipsi tot din cauza unei accidentări.

Medicii au stabilit că Rafael Nadal "prezintă un corp liber intraarticular la glezna dreaptă" şi vor efectua luni o artroscopie pentru extragerea acestuia, astfel încât tenismanul să poată începe sezonul viitor în cele mai bune condiţii.

Nadal a fost nevoit săptămâna trecută să declare forfait la turneul Masters 1.000 ATP de la Paris. El nu a mai jucat de la începutul lui septembrie, când a abandonat în semifinalele US Open.

Spaniolul a pierdut de luni şefia ATP, noul lider mondial fiind sârbul Novak Djokovic. După anunţul că Nadal nu va juca la Turneul Campionilor, Djokovic este sigur că va încheia anul în fruntea ierarhiei ATP.

Deţinătorul trofeului turneului de la Londra este bulgarul Grigor Dimitrov.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu