Americanul Andy Roddick și belgianca Kim Clijsters au fost incluși în ”Hall of Fame”-ul tenisului mondial

Embed:

Americanul Andy Roddick și belgianca Kim Clijsters au fost incluși în ”Hall of Fame”-ul tenisului mondial, care adună cele mai notorii nume ale acestui gen de sport. Evenimentul a avut loc în oraşul american Newport din statul american Rhode Island (Род Айленд).

"Încă niciodată până acum nu am simţit ce înseamnă să fac parte din Hall of Fame. Am auzit ce semnifică asta şi îmi dau seamă ce întâmplă acum, însă nu sunt sigur că voi avea asemenea sentimente în viaţa reală", a spus fostul tenisman, Andy Roddyk.

"Aflându-mă aici, am auzit că a moderatorul a citit CV-ul meu, ceea ce a fost o chestiune foarte specială pentru mine. Atâta timp cât eram jucătoare, niciodată nu m-am gândit că voi ajunge până aici."

Retras în 2012, americanul Roddick a fost Numărul 1 mondial timp de 13 săptămâni, în 2003. Acesta are în palmares 13 trofee ATP și, dintre acestea, un titlu de Mare Şlem.

La rândul ei, belgianca a cucerit 4 titluri de Mare Slem din cele 41 de turnee WTA câștigate. Clijsters şi-a încheiat cariera vârsta de 24 de ani, în 2007, pentru a se dedica familiei, însă a revenit pe teren în 2009.

Ea a devenit singura tenismenă din istorie, reuşind să câştige un turneul de Mare Şlem - cel de US Open - la care participat datorită unui "wild card".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu