Americanii ne uimesc la Detroit printr-un concept excepţional marca Buick (VIDEO)

Salonul Auto de la Detroit 2015 ne uimește și printr-un concept marca Buick. Acesta poartă numele Avenir – ceea ce înseamnă "viitor" în traducerea din franceză, și ne dă indicii despre aspectul unei posibile nave-amiral Buick care va lupta cu germanii A8, Seria 7, S-Class și cu viitorul Cadillac CT6, notează autostrada.md.

Conceptul Buick Avenir se impune prin dimensiunile sale exterioare – 5195 de mm în lungime și 1931 de mm în lățime, sub capotă fiind ascuns un nou motor V6 cu funcția de dezactivare a unui număr de cilindri. Puterea acestuia nu este anunțată, dar se spune că ea este transmisă către roțile motrice cu ajutorul unei cutii de viteze automate cu 9 trepte.

buick_avenir_concept_6

buick_avenir_concept_12

Reprezentanții companiei Buick spun că la crearea limuzinei Avenir s-au inspirat din modelul clasic Riviera și din conceptul Wildcat II din anul 1954. În partea frontală conceptual iese în evidență prin grila monumentală, care va deveni noua față a companiei, precum și prin blocurile optice frontale realizate cu mai multe curburi similar întregii caroserii.

buick_avenir_concept_1

Habitaclul lui Avenir, conform categoriei în care se înscrie vehiculul, a fost proiectat cu scopul de a oferi confort maxim atât pentru pasageri, cât și pentru cel de la volan. Producătorul american remarcă faptul că la construcția habitaclului s-au folosit materiale ca piele naturală, lemn select, bambus și lână, iar centrul de divertisment este sistemul multimedia IntelliLink cu ecranul tactil de 12 inci, sistem wi-fi de încărcare a bateriilor pentru telefoanele mobile și cu complexul de comunicații prin satelit OnStar, care suportă rețeaua 4G de standard LTE.

buick_avenir_concept_3

Buick Avenir încearcă să ne impresioneze și prin capacitatea sa de a recunoaște șoferul cu ajutorul telefonului mobil al acestuia. Prin urmare, sistemul electronic va regla automat poziția scaunului, va conecta piesele muzicale preferate înregistrate în sistemul multimedia, iar navigatorul va afișa cele mai accesate rute.

buick_avenir_concept_2

Americanii încă nu fac declarații cu referire la viitorul acestui concept, precum nu spun nimic și despre posibilitatea apariției unui model similar în gamele Chevrolet și Opel, care de cele mai multe ori le propun clienților modele asemănătoare cu cele ale mărcii Buick. Voi ce ziceți, ați vrea să vedeți în următorii ani un model Opel mai lung de 5 metri care ar încerca să se impună pe teritoriul Seriei 7, A8-lui și S-Class-ei?

buick_avenir_concept

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu