Americanii din toată lumea sărbătoresc 243 de ani de la proclamarea independenței. Vezi mesajul ambasadorului SUA în Moldova

Embed:

Americanii din toată lumea sărbătoresc astăzi 243 de ani de la proclamarea independenței. Cu această ocazie, ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Dereck Hogan, a organizat o recepție. El a ținut un discurs în limba română în care a transmis felicitări tuturor şi a subliniat susținerea pe care o oferă Statele Unite Republicii Moldova.

 

”Vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați alăturat să sărbătorim împreună Ziua Independenței SUA. Vă transmit cele mai călduroase felicitări din partea președintelui Donald Trump. SUA vor ajuta Moldova să-și construiască un viitor mai prosper și mai luminos. Dumnezeu să vă binecuvânteze și felicitări cu ocazia Zilei Independenței!”, a declarat Derek Hogan ambasadorul SUA în Moldova.În toate oraşele din Statele Unite vor fi organizate ceremonii. La New York, Ziua Independenţei va fi marcată de tradiţionalul concurs de mâncat hot dogs. La Washington, pe parcursul zilei, se vor desfășura parade stradale, iar în parcuri vor fi încinse grătarele.

Ca în fiecare an, acolo va avea loc un concert de zile mari. Seara, cerul mai multor oraşe va fi luminat de spectaculoase focuri de artificii. În data de 4 iulie 1776, Congresul Continental a adoptat Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite.

Lasă un comentariu