Americanca Mikaela Shiffrin a câştigat cursa de slalom de la Zagreb

Embed:

Campioana olimpică şi mondială, Mikaela Shiffrin, a început cu un succes noul an. Sportiva din Statele Unite a câștigat cursa de slalom de la Zagreb din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin.

Mikaela Shiffrin a obţinut a doua sa victorie în acest sezon, în proba de slalom din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin. Sportiva din SUA, campioană olimpică și mondială, a câștigat etapa de la Zagreb, învingând-o pe Kathrin Zettel, din Austria. Norvegianca Nina Loeseth s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului.

Una dintre favoritele cursei, Tina Maze, din Slovenia, a încheiat cursa pe locul cinci. După această etapă, în clasamentul Cupei Mondiale de slalom conduce suedeza Frida Hansdotter, cu 320 de puncte. Mikaela Shiffrin ocupă locul doi, având cu un punct mai puţin decât prima clasată. Tina Maze este doar pe locul trei.

Sportiva din Slovenia este însă lider detaşat în clasamentul general al Cupei Mondiale de schi alpin, având 777 puncte, cu 200 mai multe decât Mikaela Shiffrin.

Concursul masculin de slalom este programat marţi, la fel la Zagreb. Cele mai bune schioare din lume vor concura săptămâna viitoare la etapa Cupei Mondiale de schi alpin la proba de Super G.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu