American în Wuhan: "Nu voi pleca. Dacă sunt purtător al virusului, nu voi pune în pericol pe nimeni"

Diana Adama, o profesoară care trăiește în China de 15 ani şi, respectiv, de trei luni în Wuhan, a vorbit la CNN despre experiența trăită în epicentrul focarului de coronavirus, scrie digi24.ro.

"M-am trezit cu un sentiment de disperare, de tristeţe, de furie. În mare parte din cauza lipsei de informații, a lipsei informaţiilor despre ce se întâmplă", a povestit ea.

Diana Adama este unul dintre cei aproximativ o mie de americani care trăiesc în Wuhan, potrivit informaţiilor oficiale transmise de consulatul local din SUA.

Consulatul Statelor Unite a oferit americanilor înregistraţi la misiunea diplomatică locuri la cursa aeriană care va pleca din Wuhan, China şi care va avea la bord personal medical, însă contracost, a relatat un oficial american, pentru CNN. Diana Adama a spus însă că va rămâne.

"Nu voi pleca. Pentru că, dacă sunt purtător al virusului, nu voi pune în pericol pe nimeni altcineva. Și asta este doar o parte a măsurilor de prevenire", a afirmat ea.

CITEŞTE ŞI: Operaţiune specială a SUA, pentru evacuarea diplomaţilor din oraşul Wuhan. Americanilor le-au fost oferite locuri contracostloading...

Lasă un comentariu