Amenzi pentru conducătorii auto indisciplinaţi. Şoferii s-au dat în specatacol în faţa oamenilor legii

Embed:

Peste 70 de şoferi au fost traşi pe dreapta noaptea trecută de către ofiţerii Inspectoratului Naţional de Patrulare în cadrul raziilor desfăşurate de agenţii de circulaţie în raionul Sângerei.

Doi dintre ei conduceau în stare de ebrietate fără a avea permis de conducere, iar mai mulți s-au ales cu procese verbale pentru alte abateri de la regulamentul circulaţiei rutiere

Acest bărbat s-a dat în spectacol în faţa inspectorilor de patrulare pentru a-i convinge că nu a consumat alcool. Deşi testul a arătat contrariul, bărbatul a negat cu înverșunare că ar fi în stare de ebrietate.

Şoferii care au refuzat să treacă testul de alcoolemie şi au fost duşi la Spitalul Raional din Sângerei pentru a fi supuşi investigaţiilor.

Peste 40 de şoferi s-au ales cu amenzi.

"Au fost documentate 20 de persoane la zece am întocmit procese verbale pentru lipsa asigurării şi zece pentru revizia tehnică. Două persoane se aflau în stare de ebrietate la volan, ele riscă o amendă de la opt la 12 mii de lei, cu privarea dreptului de a conduce de la trei la cinci ani", a specificat agentul de patrulare, Boris Aramă.

La operaţiunea desfăşurată în raionul Sângerei, au participat patru echipaje ale Inspectoratului Naţional de Patrulare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu