Ameninţarea adresată de Muntean reporterului Publika TV, discutată în Parlament. Corman: Vom lua o decizie pe măsură

Embed:

Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, a anunţat că incidentul de joi, când jurnalista Publika TV Dumitriţa Ciuvaga a fost ameninţată de către deputatul comunist Iurie Muntean, va fi examinat la una dintre şedinţele Biroului Permanent al Legislativului.

"Eu condamn cu toată fermitatea acţiunea iresponsabilă, comportamentul nedemn pentru un deputat. Vă asigur că noi cu mare atenţie vom examina acest caz şi vom lua decizia pe măsură. Vom face tot posibilul ca astfel de cazuri să nu mai aibă loc în clădirea Parlamentului, iar reprezentanţii mass-media să poată activa nestingherit", a subliniat Corman.

Publika.md aminteşte că ieri, comunistul Iurie Muntean a ameninţat reporterul Publika TV Dumitriţa Ciuvaga că va avea grijă personal ca aceasta să nu mai activeze în presă.

Tot ieri, acesta a declarat pentru media-azi.md: Publika este un media-bordel, declar! Media bordel! Cine lucrează într-un media bordel? Știți cine!”.

Drept urmare, Publika TV a decis să cheme la respect politicienii din PCRM. De astăzi, Publika TV şi portalul Publika.md nu vor reflecta activitatea Partidului Comuniştilor, până când liderii formaţiunii vor aduce scuze publice pentru agresiunile la adresa jurnaliştilor şi a instituţiei noastre.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu