Amendă URIAŞĂ pentru o revistă franceză care a publicat fotografii cu Ducesa de Cambridge topless

Judecătorii au decis că revista franceză Closer, care a publicat în urmă cu cinci ani mai multe fotografii cu Ducesa de Cambridge topless, trebuie să plătească 103.000 de euro despăgubiri, relatează The Telegraph, potrivit Digi24.ro.

Instanța din Paris a stabilit că publicarea imaginilor cu Kate Middleton a reprezentat o încălcare a dreptului la viață privată. Despăgubirile vor fi plătite de revista Closer direct Ducesei de Cambridge și Prințului William, care ceruseră la proces daune de 1,5 milioane de euro.

De asemenea, redactorul-șef al revistei, care este și fondator al publicației, a fost condamnat la plata unei amenzi maxime, în valoare de 45.000 de euro.

Șase persoane au fost judecate în proces, în legătură cu niște imagini surprinse în vacanța pe care Kate și Prințul William au petrecut-o în Franța, în 2012, la un castel privat din Provence.

La acea vreme, imaginile cu Ducesa de Cambridge topless pe terasa castelului au fost preluate inclusiv de ziarul local La Provence.

Mai multe publicații britanice au refuzat atunci să plătească pentru fotografiile respective, iar Casa Regală a Marii Britanii a condamnat în termeni duri fotografiile, calificându-le drept o invadare flagrantă a vieții private a cuplului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu