Ambuteiaj kilometric în Capitală! Bulevardul Grigore Vieru a fost BLOCAT (VIDEO)

Embed:

Ambuteiaj în această după-amiază pe mai multe străzi din Capitală. Bulevardul Grigore Vieru este blocat pe sensul spre centru din cauza unui accident la intersecţia străzilor Tănase cu Bodoni.

Iar pe străzile Alecu Russo, Mitropolit Bănulescu-Bodoni, București, Maria Cebotari, 31 August 1989, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Veronica Micle, Alexandr Pușkin, Mitropolit Varlaam, Mihai Eminescu se circulă cu dificultate.

PUBLIKA.MD aminteşte că Circulația rutieră pe unele străzi centrale ale municipiului Chișinău va fi limitată periodic pe parcursul a două zile (18-19 aprilie), perioadă în care în Republica Moldova se va afla într-o vizită oficială Președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko.

Citește şi: Circulaţia rutieră pe mai multe străzi din centrul Capitalei va fi sistată periodic pe parcursul a două zile. Adresele vizate

Trimite-ne imaginile surprinse de tine, iar acestea pot fi vazute de o tara intreaga, pe Publika.md si la Publika TV. Puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefon 060881100
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu