Ambasadorul SUA a fost la Primăria Capitalei. Declarațiile lui Ion Ceban după întrevedere

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, a fost într-o vizită la Primăria Capitalei înainte de constituirea Consiliul municipal Chișinău. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat că urmează să se întâlnească și cu alți diplomați.

"Da am avut o întâlnire cu ambasadorul SUA. Am discutat mai multe lucruri, inclusiv eventuale proiecte. Ne întâlnim cu toată lumea și mai este în așteptare o întâlnire cu domnul ambasador al Azerbaijanului. Săptămâna viitoare avem mai multe întâlniri în acest sens. Vom stabili parteneriate și vedem cine poate să ajute Chișinăul", a menționat Ceban.

Totodată, primarul Ion Ceban a declarat că nu există nici o coaliție formată în Consiliul municipal Chișinău.

"Am zis că nu există nici o coaliție formată în CMC. Am zis că vom face ca deciziile să nu fie luate cu o majoritate simplă, dar cu toți", a spus Ceban.

PUBLIKA.MD amintește că astăzi a avut loc prima ședință de constituire a Consiliului municipal Chișinău. Au fost validate mandatele consilierilor, iar aceștia și-au împarțit atribuțiile în CMC. După aproape șapte ore de negocieri aceștia au ajuns la un consens.

CITEȘTE ȘI: Prima ședință a CMC a luat sfârșit. Consilierii și-au împarțit atribuțiile

loading...

Lasă un comentariu