Amazon a lansat o nouă versiune a celui mai scump Kindle, rezistent la apă. Cât costă

Amazon a lansat o nouă versiune a celui mai scump Kindle din portofoliu, Oasis, acesta devenind și primul ebook reader al companiei americane care iese din apă nevătămat. 

Noul Kindle Oasis păstrează în linii mari designul versiunii de anul trecut, cu una din laturi semnificativ mai lată decât restul marginilor.

Oasis dispune de butoane fizice pentru întoarcerea paginilor, însă această acțiune poate fi realizată la fel de ușor prin intermediul interfeței grafice și a touchscreen-ului. Marea noutate este, însă, rezistența la apă, scrie Profit.ro

Noul Kindle are certificarea IPX8, putând fi scufundat timp de o oră la o adâncime de 2 metri fără probleme. Totuși, după contactul cu apa este recomandată ținerea verticală a dispozitivului, pentru evacuarea eventualelor picături care pătrund în interior prin intermediul portului USB.

Amazon are patru versiuni de Kindle în ofertă, iar noul Oasis este cel mai scump dintre ele. Cea mai ieftină versiune de Oasis, cu 8 GB spațiu de stocare, costă 250 de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu