"Am văzut oameni aruncaţi în aer." O mașină a intrat în mulțime, la Manchester: SUNT RĂNIŢI (FOTO)

Cinci oameni au fost răniți, după ce o mașină a intrat în mulțime, la Manchester. Șoferul vehiculului nu a oprit, iar acum poliția încearcă să dea de urma sa, relatează The Sun, preluat de libertatea.ro.

Incidentul a avut loc în apropiere de Trafford Park. Un șofer a intrat în mulțime, după ce a traversat un sens giratoriu.

"Am văzut trei oameni şi un câine aruncaţi în aer. Maşina a continuat să se deplaseze fără oprire. Când am auzit câinele urlând şi fugind de colo colo, foarte mulţi oameni s-au adunat pentru a-i ajuta pe răniţi”, a povestit un martor.

Mai multe echipaje au intervenit la fața locului, iar acum poliția încearcă să dea de urma suspectului. Totodată, autoritățile au precizat că se pare că este vorba despre un accident, nicidecum despre un incident de natură teroristă precum cele care au avut loc în Londra, anul trecut. De astfel, cu puțin timp înainte, șoferul a fost surprins în timp ce făcea drifturi prin trafic.

În luna martie a anului trecut, un terorist a intrat cu mașina în oamenii aflați pe podul Westminster. Câteva luni mai târziu, mai mulți teroriști au intrat cu o dubă în oamenii aflați pe London Bridge.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu