"Am fost AMENINŢAŢI că ne ÎMPUŞCĂ şi pe noi". Martorii povestesc detalii şocante despre crima de la Elizaveta, unde un tânăr a fost ucis de un carabinier

Apar noi detalii despre crima de la Elizaveta, Bălţi, unde un carabinier l-a împuşcat mortal pe un tânăr.

Câţiva mortori au povestit pentru BTV cum s-ar fi întâmplat tragedia. Mai mult, aceştia spun că au vrut să intervină pentru a ajuta victima, însă carabinierul nu le-ar fi permis şi i-a ameninţat că vor fi împuşcaţi şi ei dacă se apropie.

"Verişorul meu alerga pe stradă, carabinierul a strigat stai, el s-a oprit, şi carabinierul a tras în el. Noi eram trei, victima stătea în faţa noastră, la un metru jumate distanţă şi carabinierul a împuşcat direct în el, nu în sus sau într-o parte, dar direct în el. A căzut mort în faţa noastră", a spus un martor.

"Ne-am speriat şi am fugit, iar după câteva minute ne-am întors. Am întrebat de ce a împuşcat în tânăr, am vrut să ne apropiem să vedem ce e cu victima, iar carabinierul ne-a ameninţat că dacă ne apropiem ne împuşcă şi pe noi. Au venit şi alte persoane, oameni adulţă, care au încercat să se apropie de victimă să vadă ce e cu ea, la fel fiind ameninţaţi că vor fi împuşcaţi. Apoi, a tras două focuri de armă în sus. A venit poliţia şi nu îi putea lua arma din mână", a povestit un alt martor.

PUBLIKA.MD aminteşte că un tânăr de 23 de ani a fost împușcat mortal de un ofițer din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri. Tragedia s-a întâmplat după ce între cei doi a izbucnit un conflict.

Carabinierul va sta următoarele 30 de zile în arest preventiv. Decizia a fost luată de către magistraţii Judecătoriei Bălţi, sediul Sângerei.

Procurorul Bordei Natalia a declarat că dacă inculpatul va fi găsit vinovat el riscă de la 10 la 15 ani de închisoare.

 

loading...

Lasă un comentariu