"Am BMW și merg cum vreau!" AROGANȚA TOTALĂ a unor șoferi filmaţi în trafic (VIDEO)

Embed:

Respectarea regulilor de circulație de către șoferii moldoveni este o problemă pe care poliția încă nu a reușit să o rezolve chiar dacă aplică zilnic amenzi usturătoare.

Mai mult decât atât, se pare că nici accidentele rutiere înfiorătoare din ultima perioadă nu-i mai sperie pe vitezomani și pe cei pe care îi doare-n cot de ceilalți participanți în trafic.

O altă înregistrare expediată pe adresa redacției noastre de un cititor Publika.md, demonstrează încă odată comportamentul egoist și neadecvat al posesorilor de mașini de lux. 

Potrivit martorului ocular, imaginile au fost surprinse pe strada Constantin Stere din Capitală. Șoferul automobilului cu numărul de înmatriculare K XB 999 a ieșit pe contrasens, chiar dacă în fața lui veneau alte automobile care circulau regulamentar.

În aceleași imagini se vede cum un alt automobil de lux, face o manevră interzisă, însă nu este clar dacă a trecut peste linia dublă continuă sau a ieșit din curtea unui sediu amplasat în regiune.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu