"Am băut cât am putut." Zeci de șoferi beți, trași pe dreapta noaptea trecută în municipiul Bălți

Embed:

Zeci de șoferi din Bălți au fost trași pe dreapta noaptea trecută. Polițiștii de patrulare au făcut razii atât pe trasee, cât și în locurile de agrement și în curțile blocurilor.

Peste 20 de persoane s-au ales cu amenzi pentru consumul băuturilor spirtoase în locuri publice, huliganism și încălcarea regulamentului circulației rutiere.

Acest bărbat a fost preluat de poliţie din curtea unui bloc din Bălți. Vecinii s-au plâns de tulburarea liniștii publice.

În timpul raziilor, polițiștii au depistat mai multe persoane care consumau alcool în locuri publice. Mai mult, paznicul unei grădinițe din Bălți beia chiar pe teritoriul unei grădiniţe.

"- Aici este teritoriul grădiniței și consumul băuturilor spirtoase este strict interzis. - Scuzați-ne. - Aceasta e bere și acum nu sunt copii."

Etilotestul a arătat o concentrație a alcoolului în aerul expirat carea depășea de câteva ori norma admisibilă. Bărbatul riscă dosar penal.

"- Cât ați consumat astăzi?

- Cât am putut.

- Care a fost necesitatea de a vă urca la volan?

- Nu m-am urcat eu la volan.

- Sunt martori care indică că dvs. v-ați urcat la automobil de model Dacia Logan și v-ați deplasat pe strada Calea Ieșilor.

- Nu m-am urcat eu nici la un volan."

Potrivit polițiștilor, acțiunile sunt organizate cu scopul de a preveni infracțiunile.

"În perioada estivală a anului se atestă o creștere a numărului încălcării a ordinii publice și a regulilor circulație rutiere. Ca rezultat a măsurilor întreprinse, pe teritoriul municipiului Bălți au fost depistate și documentate 21 de persoane pentru diverse încălcări a ordinii publice.", a declatat agentul de patrulare, Roman Radionov.

Astfel de acțiuni vor avea loc în Bălți pe parcursul a trei zile consecutiv.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu