AM AFLAT ce s-a întâmplat pe Strada Mateevici. DE CE au intervenit poliţia şi mascaţii Fulger

Embed:

Operaţiune enigmatică a poliţiştilor astăzi în sectorul Buiucani al Capitalei, unde aceştia au înconjurat cu panglică strada Alexei Mateevici. Poliţiştii au refuzat sa spună pe cine caută şi care este scopul acţiunii. 

"Eu am văzut cum a fost răpit un om. Era un bărbat care vorbea engleză. El striga "Help", adică Ajutor. Eu puţine ştiu, am văzut doar cum doi bărbaţi l-au urcat cu forţa într-o maşină albastră" spune martorul care a alertat poliţia.

La solicitare au venit mai întâi grupa operativă a poliţiei şi patrula, iar zona a fost izolată. În scurt timp la faţa locului s-au prezentat şi poliţiştii INI, apoi şi cei de la brigada specială Fulger. 

Această intevenţie a forţelor de ordine a provocat confuzie în rândul trecătorilor. Între timp, anchetatorii au interogat posibilii martori și au examinat înregistrările camerelor de supraveghere.

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției au refuzat să comenteze cele întâmplate. Potrivit unor rapoarte, forțele de ordine efectuează exerciții.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu