Altman, parcurs dezastruos. Echipa naţională a pierdut în faţa Islandei şi Turciei

Selecţionerul Semion Altman a debutat în mod dezastruos la cârma echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova, dar nu va fi demis din funcție. Cu acest tehnician pe bancă, "tricolorii" au suferit două înfrângeri categorice în cele două meciuri jucate în preliminariile EURO-2020 și asta - fără să fi avut ocazii de gol create.

Reprezentativa ţării noastre a pierdut cu 0-3 partida de la Reykjavik cu Islanda şi a fost zdrobită la Chişinău cu 0-4 de Turcia. Dragoş Hîncu, vicepreşedintele Federaţiei Moldovenești de Fotbal, recunoaşte că rezultatele înregistrate sunt nesatisfăcătoare.

"Eu sper ca în aceste două meciuri într-un fel sau altul au pus lucrurile la loc şi antrenorul va lua anumite decizii după meciurile respective şi prestaţiile unor fotbalişti. Probabil să intervină anumite schimbări la ”naţională”, a spus vicepreşedintele FMF, Dragoş Hîncu. 

Potrivit lui Hîncu, la moment nu se pune problema schimbării selecţionerului.

"Ce se va întâmpla în continuare, urmează să vedem. Avem următoarele două meciuri - unul în deplasare şi unul acasă, după care se va discuta şi se va vedea", a menţionat vicepreşedintele FMF, Dragoş Hîncu. 

La începutul lunii august Simion Altman l-a înlocuit pe Alexandru Spiridon pe banca tehnică a echipei naționale. Altman urma sa asigure interimatul funcției până la sfârşitul actualului ciclu preliminar.

Pe 11 octombrie echipa noastră naţională va juca în deplasare cu reprezentativa Andorrei, codaşa clasamentului grupei H. Meciul va fi transmis în direct de CANAL 3 cu începere de la ora 21 şi 45 de minute.

Lasă un comentariu