ALTMAN, APROAPE DE DEMISIE. Activitatea selecţionerului este drept nesatisfăcătoare

Embed:

Semion Altman este ca şi demis din postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova. Comitetul de Antrenori al federaţiei de profil a calificat activitatea tehnicianului ucrainean drept nesatisfăcătoare.

"Am aşteptat evitarea ultimului loc din grupă, dar în realitate ne aflăm astăzi pe ultimul loc. Suntem avansaţi chiar de Andorra. De acea rezultatul altfel decât "nesatisfăcător" nu poate fi", a spus DRAGOŞ HÎNCU, vicepreşedinte FMF.

Cu Altman pe banca tehnică, "tricolorii" au suferit 4 înfrângeri consecutive în preliminariile EURO-2020.
Cele mai ruşinos eşec a fost cel cu Andorra, meciul fiind pierdut cu 0-1 pe 11 octombrie la Andorra la Vella. Soarta selecţionerului va decide Comitetul Executiv, ce se va întruni în şedinţă la începutul săptămânii viitoare.

"Din punctul nostru de vedere rezultatul este unul foarte slab şi respectiv continuarea unei nu ar fi una benefică. MUSCA Eu nu vreau să deminuez calităţile domnului antrenor Semion Altman în trecut, unde cu adevărat a avut rezultate foarte bune, inclusiv şi cu echipa Zimbru Chişinău. Sunt nişte rezultate, care au fost în trecut şi nu putem trăi cu trecutul", a spus DRAGOŞ HÎNCU, vicepreşedinte FMF.

În era lui Altman fotbaliştii Cătălin Carp, Eugeniu Cociuc şi Vladimir Ambros au refuzat să vină la reprezentativa ţării noastre, iar Alexandru Epureanu s-a retras din naţională.

"Astăzi jucătorii constant refuză să vină la naţională şi aici, cu siguranţă, este şi problema staff-ului, care nu este în stare să creeze o microclimă sănătoasă în interiorul echipei, ce să permită jucătorilor să gândească doar la meci, ci nu la unele aspecte, care ţin la alte domenii în afara meciurilor de fotbal", a spus DRAGOŞ HÎNCU, vicepreşedinte FMF.

În vârstă de 73 de ani, antrenorul ucrainean a fost instalat în funcţie în luna iulie, când l-a înlocuit pe Alexandru Spiridon.
În actuala campania preliminară naţionala mai are de disputat două partide.

Pe 14 noiembrie "tricolorii" vor juca la Paris cu echipa Franţei, campioana mondială în exerciţiu, iar pe 17 noiembrie vor găzdui la Chişinău pe Islanda.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu