Altercaţie şi pumni în trafic! Scenă violentă filmată sub camerele de supraveghere a traficului din capitală (VIDEO)

Embed:

Scenă tensionată pe strada Grenoble din capitală. Un bărbat a ieşit pe fereastra unui BMW care circula pe contrasens şi a încercat să îl lovească pe şoferul unei alte maşini care a oprit regulamentar la semafor. 

Nu se cunoaşte exact motivul pentru care a fost acostat şoferul care mergea regulamentar. Cert e că şoferul BMW-ului cu numere de înmatriculare din Lituania a ţinut neapărat să meargă pe contrasens pentru a-şi demonstra muşchii şi a-i da o lecţie cu pumni colegului din trafic.

Ulterior, şoferul BMW-ului se grăbeşte să-şi continue drumul la fel pe contrasens, fără să îi pese de ceilalţi şoferi care circulau regulamentar. 

Din imaginile video trimise la redacţia PUBLIKA.MD de un utilizator al site-ului, se observă întreaga acţiune care a avut loc în apropierea camerelor de supraveghere a traficului montate în intersecţie.

Dacă ai surprins imagini video sau poze care pot deveni o ştire, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md,  sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, iar noi le vom face publice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu