Alocaţiile directorilor şi şefilor adjuncţi ai gimnaziilor, liceelor şi grădiniţelor din Capitală ar putea fi majorate

Embed:

Indemnizaţiile acordate directorilor şi şefilor adjuncţi ai gimnaziilor, liceelor şi grădiniţelor din Capitală ar putea fi majorate cu până la 20 la sută. Un proiect de decizie în acest sens va fi dezbătut astăzi de consilierii municipali. 

Aleşii vor pune în discuţie şi un document care prevede scumpirea biletelor de intrare în Parcul Dendrariu. Elevii şi studenţii ar putea achita 4 lei, iar adulţii 6, ceea ce este cu doi lei mai mult decât acum. Preţul de intrare va creşte cu 350 de lei şi pentru cei care doresc să organizeze în parc ceremonii. Ei vor trebui să achite 850 de lei. Potrivit proiectului, tariful pentru persoanele care vor să facă poze şi video rămâne acelaşi - 350 de lei. 

Ultima şedinţă a Consiliului Municipal Chişinău a avut loc la 26 septembrie. Atunci activitatea forului local a fost blocată de fracţiunea PSRM, chiar dacă peste 1.600 de subiecte aşteaptă să fie dezbătute de aleşi.

Socialiştii au refuzat să participe la şedinţă pe motiv că în ordinea de zi ar fi prea multe subiecte funciare. De la începutul acestui an, aleşii locali au votat doar 80 de proiecte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu