All Star Game în baschetul feminin din Moldova. Cine a fost cea mai bună jucătoare

Pentru al doilea an la rând la Chişinău s-a desfăşurat meciul All Star din baschetul feminin moldovenesc. În această partidă au evoluat cele mai bune jucătoare, ele fiind repartizate în echipele Estului şi Vestului.

Formaţia Vestului s-a impus cu 61-55. Trofeul de cea mai bună jucătoare a fost câştigat de către Diana Socolov, care a adus 17 puncte echipei Vestului.

Înaintea partidei au fost organizate două concursuri. La "teamwork contest" victoria a fost obţinută de echipa şcolii sportive din Briceni.

La aruncările de 3 puncte a triumfat Ala Căuşan, care a învins-o pe Margarita Schiţco. Ea a reuşit 13 coşuri de la distanţă. Căuşan s-a retras recent din activitate şi a participat doar în All Star Game.

"Nu m-am pregătit special. Pur și simplu atunci când joc baschet eu arunc deseori de la distanţă", a spus Ala Căușan. 

Invitata de onoare a evenimentului a fost Radmila Turner. Fosta jucătoare din Bulgaria activează în prezent în cadrul federaţiei europene de baschet.

"Sunt foarte fericită să fiu aici. Asta, deoarece evenimentul este o veritabilă sărbătoare a baschetului feminin. Este ca o recunoaştere pentru femei", a declarat Radmila Turner. 

"Baschetul feminin se dezvoltă şi mă bucură faptul că avem multe baschetbaliste talentate, care au venit din diferite raioane - din Râşcani, Briceni, din sudul Republicii, din nordul Republicii", a declarat preşedintele Federaţiei de Baschet din Moldova, Octavian Vucol.

Baschetbalistele au fost premiate de către organizatori cu medalii, cupe şi... dulciuri!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu