Aliona Moon şi Pasha Parfeny încep turneul de promovare a piesei "O mie" în Europa DETALII

Embed:

Pasha Parfeny şi reprezentata din acest an la Eurovision, Aliona Moon, vor începe de luni, 8 aprilie, turneul de promovare a piesei "O mie", în Europa. Astfel, prima ţară în care vor merge artiştii este România, unde vor petrece 4 zile, scrie zumi.md.

Cea de-a doua destinaţie va fi Olanda, unde va avea loc un concert important, la care vor participa reprezentanţi a încă câteva ţări. Pe 15 aprilie artiştii vor pleca la Minsk, unde vor sta 2 zile. Pe 17 aprilie, aceştia vor merge la Kiev, iar pe 18 aprilie se vor întoarce la Chişinău.

Totodată, Pasha Parfeny, producătorul Alionei Moon, afirmă că în perioada 18-28 aprilie, se va filma videoclipul pentru piesă. Turneul de promovare va continua pe 28 aprilie la Moscova, unde echipa va petrece 2 zile, iar pe 30 aprilie aceştia se vor întoarce la Chişinău, pentru lansarea CD-ului care va conţine 2 variante ale piesei, în română şi engleză.

"Cred că toată lumea ştie că piesa va fi cântată la Eurovision în limba română. Noi cu echipa am făcut un sondaj, iar 80 % au spus că piesa sună mai bine în română. Noi vom reorchestra melodia Alionei, împreună cu Orchestra Naţională, iar partitura va fi scrisă de Sandu Gorgos", a menţionat Pasha Parfeny.

Pe 6 mai echipa se va deplasa în Suedia şi vor evolua sub numărul 12 din cei 16 concurenţi ai primei semifinale.

"Lucrăm foarte mult şi cred că avem toate şansele să ne calificăm în finală şi să luăm note bune", a spus Aliona Moon.

Publika.md aminteşte că Guvernul Republicii Moldova a alocat Alionei Moon, care va reprezenta Moldova la Concursul Eurovision Song Contest 2013, jumătate de milion de lei din Fondul de rezervă.   

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu