Aliona Moon, după ce s-a calificat în finala Eurovision: Pe 18 mai va fi şi mai bine, piesa Moldovei a fost îndrăgită de multă lume

Embed:

Aliona Moon nu poate să-şi revină după ştirea că s-a calificat în finala Eurovision Song Contest 2013. Interpreta rămâne la fel de emoţionată şi a doua zi după semifinală, dar crede că totul va fi bine şi speră la victorie pe 18 mai.

Aliona Moon şi-a împărtăşit emoţiile la Publika TV. Aceasta a declarat că semifinala de ieri a Eurovision a fost peste aşteptările sale, iar piesa Moldovei a fost îndrăgită de foarte multă lume: “M-am simţit mai bine decât mă aşteptam să fie, mai ales când am auzit numele meu şi am aflat că ne-am calificat în finală. Acum ne relaxăm un pic. După concert s-a apropiat foarte multă lume, din diferite ţări. Toţi au spus că s-au îndrăgostit de piesa noastră, de show. Chiar şi din partea organizatorilor am avut parte de laude. M-am simţit chiar la egalitate cu toţi ceilalţi concurenţi, nu a fost nicio dificultate”.

Mai mult, Aliona Moon spune că ne aşteaptă şi surprize în finală: „Cred că vor fi, totuşi, surprize. Credeam că va fi la fel cum a fost acum, dar apoi am înţeles de la organizatori că se poate schimba, totuşi, câte ceva”.

Sper că voi avea ma puţine emoţii, deoarece mă obişnuiesc din ce în ce mai mult cu scena. În semifinală a mers totul bine şi cred că în finală va fi şi mai bine”, a mai adăugat interpreta.

Jurnaliştii plecaţi la Malmo împreună cu Aliona spun că interpreta se bucură de un real succes.

"Aliona Moon a fost una dintre cele mai solicitate interprete, anume la împărţit autografe şi la fotografiat. Are un succes fata noastră", a declarat jurnalista Prime TV, Oxana Iuteş.

Cea de a doua semifinală a Eurovision va avea loc joi, 16 mai. În a doua etapă vor evolua interpreţi din 17 ţări, printre care şi România. Dintre aceştia, doar 10 vor merge mai departe. Marea finală va avea loc sâmbătă, 18 mai.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu