ALIANŢA KOZAK, rezultatul urletelor lui Dmitri Kozak la telefon (VIDEO)

Embed:

În seara zilei de vineri, când expira termenul legal de formare a unei majorități parlamentare și a unui guvern, vicepremierul Kozak îi suna în permanență pe socialiști. Mai mult, comunicarea era pe o tonalitate foarte ridicată. Acest lucru a fost confirmat de către realizatoarea de la TV8, Natalia Morari.

"Am informație dintr-o sursă foarte demnă de încredere din cadrul PSRM:

În PSRM există frică că azi noapte unii deputați PSRM vor fi arestați. În PSRM este presiune enormă din partea PD să nu meargă cu ACUM. Acolo chiar e grav. Kozak urlă la telefon, toți se tem, Plahotniuc nu cedează nici mort.

Am totală încredere în această sursă", a spus Natalia Morari.

Urmare a acestor urlete, sâmbătă, Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase au format alianța dorită de Kozak, iar ulterior au început să pună în aplicare condițiile respinse de Vlad Plahotniuc, cerute de ruși, prin Dodon, pentru o alianță cu democrații.

Publika.md aminteşte că a prezentat mai multe înregistrări video în care Igor Dodon a cerut, la insistența Moscovei, ca liderul PDMVlad Plahotniuc, să accepte federalizarea Moldovei. Dodon a venit cu aceste solicitări la sediul democraților, în data de 7 iunie. Din proba video prezentată de Publika.md, se vede că discuțiile au avut loc la ora 12:18. De fiecare dată, când Igor Dodon prezenta o cerinţă faţă de PDM, acesta explica că "aşa vrea Dmitri Kozak".

CITEŞTE ŞI: FILMUL TRĂDĂRII: Cum şi-a vândut ţara IGOR DODON pentru 30 de arginţi


loading...

Lasă un comentariu