Alexei Coşelev, portarul echipei naţionale de fotbal, va juca cu idolul său, Hugo Lloris

Embed:
Alexei Coşelev, portarul echipei naţionale de fotbal al Republicii Moldova, urmează să-l întâlnească în partida cu Franţa pe unul din idolii săi, Hugo Lloris.

Moldoveanul a declarat că francezul este un portar extrem de valoros şi îl consideră un exemplu demn de urmat.

"Îl simpatizez pe Lloris, pentru că are un stil de joc unic. Privesc uneori diverse faze cu Lloris. Încerc să învăţ cât mai mult de la acest portar", a declarat Alexei Coşelev, portarul echipei Republicii Moldova.

Partida cu campioana mondială va fi specială pentru Coşelev. Componentul formaţiei Fortuna Sittard va fi susţinut din tribune de soţie şi părinţi.

"Soţia a venit din Olanda, evident că mă va susţine. Vor fi şi rudele mele în tribune. Membrii familiei mereu mă motivează înainte de meci. Toţi îşi fac griji şi doresc ca echipa noastră să înregistreze un rezultat bun în această partidă", a spus Alexei Coşelev, portarul echipei Republicii Moldova.

Republica Moldova ar putea furniza surpriza în confruntarea de la Chişinău cu campioana mondială.

Portarul selecţionatei noastre crede că "tricolorii" ar putea repeta performanţa Luxemburgului, care a remizat în deplasare cu Franţa, scor 0-0, într-o partidă din preliminarille Campionatului Mondial din 2018.

"Totul depinde doar de noi. Dacă vom munci mult pe teren şi vom depune efort maxim putem obţine un rezultat. Nu cred că suntem mai slabi ca luxemburghezii", a spus Alexei Coşelev, portarul echipei Republicii Moldova.

La final, Coşelev a venit cu un mesaj pentru toţi suporterii moldoveni, care îi vor susţine pe "tricolori" în tribunele stadionului "Zimbru".

"Indiferent de scor dorim să simţim susţinerea dumneavoastră, pentru că acest lucru contează pentru noi. Noi vom face tot ce ne stă în putinţă ca să rămâneţi mândri de noi", a menționat Alexei Coşelev, portarul echipei Republicii Moldova.

Partida dintre Republica Moldova şi Franţa se va desfăşura pe 22 martie la Chişinău şi va fi televizată de PRIME, cu începere de la ora 21:45.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu