Alexandru Spiridon rămâne la cârma echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova

Embed:
Selecţionerul Alexandru Spiridon rămâne la cârma echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova. La începutul lui 2018, tehnicianul a semnat cu Federaţia Moldovenească de Fotbal un contract pe un an de zile cu posibilitatea de a prelungi acordul pe acelaşi termen.

"Dat fiind faptul că ambele părţi au expus dorinţa de a continua colaborarea, contractul s-a extins în termeni legali", a declarat Dragoş Hîncu, vicepreşedinte al Federaţiei Moldovenească de Fotbal.

Sub bagheta lui Spiridon, "tricolorii" au susţinut 11 meciuri în care au obţinut două victorii, au înregistrat cinci egaluri şi au suferit patru înfrângeri.

"Dacă să vorbim din punct de vedere al rezultatului, rezultatul a fost unul nesatisfăcător, dar privim optimist în viitor. Începutul activităţii domnului Spiridon, meciurile care le-a avut, oficiale şi amicale, au pus baza unei activităţi pe viitor", a spus vicepreşedintele FMF.

Cu Alexandru Spiridon pe bancă, reprezentativa ţării noastre va debuta pe 22 martie în preliminariile EURO-2020 cu meciul de la Chişinău în compania campioanei mondiale en-titre, Franţa.

"Pe lângă acel prim 11 care va fi aliniat, ne dăm foarte bine seama că întreaga banca este plină de fotbalişti de cea mai înaltă valoare, dar nu o dată s-a demonstrat în fotbal că o abordare cât se poate de serioasă poate aduce frumoase", a mai adăugat Hîncu.

Toate meciurile echipei naționale în campania preliminară vor fi televizate în direct la posturile CANAL 3 şi PRIME.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu