Alexandru Spiridon crede în PSG. Selecționerul consideră că francezii pot elimina Realul

Embed:
Alexandru Spiridon, antrenorul echipei noastre naționale de fotbal, consideră că PSG poate răsturna situația actuală și poate obține calificarea în partida retur cu Real Madrid de la Paris, iar Juventus Torino va reuși în cele din urmă să o elimine pe Tottenham Hotspur din competiție.

"Eu cred că PSG are mai mari șanse, dar în fotbal totul e posibil. Dacă nu joacă Neymar, asta mult înseamnă pentru PSG. Cred că, totuși, Juventus cu catenaccio-ul lui, cu schemele lor și cu tactica lor vor avea superioritate", Alexandru Spiridon, selecționer R. Moldova.

Fostul secund al lui Mircea Lucescu la Șahtar Donețk, crede că "minerii" vor trece de hopul numit AS Roma și se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Eu cred că ei se vor califica. Au o echipă foarte organizată și acest scor de 2-1 le va permite să treacă mai departe”, a declarat Alexandru Spiridon, selecționer R. Moldova.

Partidele Paris Saint Germain - Real Madrid și Tottenham Hotspur - Juventus Torino de pe 6 și, respectiv, 7 martie, vor fi transmise în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 21:45.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu